Årsmöte i bygdegården 17 mars

Bellö Fornminnesförening önskar alla medlemmar god fortsättning på det nya året. Förra året firade vi lite extra pga. föreningens 100-års jubileum. Vi kommer fortsätta även i år att ordna med våra gamla bilder och planerar även att arrangera fotovisningar.

Så välkommen på årsmöte söndag den 17 mars 2024 kl 16.00 i Bellö bygdegården. Det blir kaffeservering och vi visar Bellö filmer från 1970-talet.

Vi firar Nationaldagen i fornminnesparken torsdag den 6 juni med start kl. 12.00.

Bellö marknad arrangeras torsdagen den 1 augusti 2024 i samarbete med samhällsföreningen.

Medlemsavgiften kan redan nu betalas till bankgirot 793 – 1975 Handelsbanken. Du kan även betala med Swish nr 123 651 8849. Ange namn och medlemsavgift 2024 i meddelandet.Medlemsavgiften är 50 kr/person.

Den kan även betalas på årsmötet kontant eller med swish.Om du har en mejladress eller om den har ändrats meddela gärna den till oss så kan vi skicka medlemsinformationen per mejl till dig. Vår mejl är kontakt (snabela) bellofornminne.se